Fotózás férfiaknak minden célra!

10-ből 9 férfi rosszul van, ha fotózásról van szó, a hátuk közepére kívánják a dolgot! Valamiért azonban neked is szükséged van profi fotókra, ezért vagy itt! Bízd rám magad!

Milyen célra készítek képeket?

  • Társkereséshez
  • Munkához
  • Üzleti megjelenéshez
  • Közösségi médiában való megjelenéshez, profilképhez
  • Barátnő visszaszerzéséhez

Társkereséshez:

A legjobb módja, hogy kitűnj a sok profil közül, ha egy kiugró, figyelemfelkeltő, bizalmat és férfiasságot sugárzó kép van rólad fent.

Sokan tartanak attól, hogy túl erőltetettek ezek a fajta fotók, de hidd el a visszajelzések alapján, hogy kulcsfontosságú szerepet játszik a sikerben! Látják rólad, hogy egy igényes ember lehetsz, aki ad a részletekre és megadja a módját az ismerkedésnek. Azt szoktam tanácsolni, hogy a profi képek mellett legyenek “amatőr” saját fotók is a profilodban, úgy teljes a kép rólad!


Munkához:

Képzeld el azt a szituációt, mikor valaki a sok tíz, száz önéletrajz közül válogat. El se hinnéd, hogy mennyit számít egy fotó az első benyomás kialakulásánál.

Ha profi, igényes fotóval jelentkezel, akkor megsokszorozod az esélyed!


Üzleti megjelenéshez:

Egy sikeres üzletember félkarú óriás egy minőségi, professzionális körülmények között készülő portré nélkül. Az alap, hogy Facebookon, LinkedIn profilképen úgy jelenj meg, hogy aki ránéz az egy magabiztos, megnyerő férfit lásson viszont benned! Az üzleti életben számtalanszor adódik olyan alkalom, amikor egy fotót kell leadni magadról. Miért ne legyen ez egy olyan fotó, amire mindenki azt mondja: Ez igen, ez az ember valaki!


Közösségi médiában való megjelenéshez, profilképhez

Ha végre rászánod magad és eljössz egy fotózásra, akkor 1000%, hogy le fogod cserélni a profilképed. A csoda ezután fog rád várni! Nézd meg, hogy mennyivel több lájkot, reakciót kapsz egy profi képre, mint az addig feltöltött, saját vagy haverok által készítettre! Olyan emberek fogják lájkolni, kommentelni, akikre nem is számítottál!


Barátnő visszaszerzéséhez

Gondolom ezen jót mosolyogtál, azonban hidd el, hogy van ilyen! Nem is egy ember járt nálam ilyen célból, hogy visszaszerezze vagy fricskát mutasson az exének, hogy kit is veszített valójában! Az esetek többségében az ex nem megy vissza, de egy új szerelem garantáltan beköszönt a képek láttán!


Csak úgy…

Miért ne próbálnál ki valami újat? Az idő halad, nem leszel fiatalabb! Annyira jó érzés évek múltán elővenni egy magadról készült sorozatot és nosztalgiázni milyen is volt az az időszak. Lehet, hogy ez a fotósorozat hozza meg a régen várt változást az életedben! Ki tudja? Egy jobb ing árán olyan maradandó emléket kapsz, ami életed végéig megmarad! 

Mit mondtak mások?

“A stúdió kellemes hangulatot áraszt. A fotózás mindig jó hangulatban telt, nagyon értesz a beállításokhoz és azoknak a “bizonyos” pillanatoknak az elkapásához. A rólam készült sorozatokkal maximálisan elégedett vagyok, nagyon igényes munka. Egy kedves, korrekt embert ismertem meg a személyedben aki szereti a munkáját és azt professzionális szinten végzi.”

“Nagyon jó képek lettek 😉
Kicsit tartottam tőle, hogy hogyan fogok “teljesíteni” mert nem nagyon szeretek fényképezkedni.
Ennek ellenére nagyon jól éreztem magamat a fotózás alatt.
Mindenkinek csak ajánlani tudlak! 🙂
Még egyszer nagyon köszönöm!”

“Köszönöm a profi képeket, igazán jók lettek! Nagyon jó érzéked van a háttér kiválasztásához, ahhoz, hogy milyen szögből lehet előnyös fotókat készíteni. A tetszési indexem a lányoknál bizonyosan nőni fog Neked és a képeidnek köszönhetően. Mit is mondhatnék még, Köszönöm Bence 🙂”

“Szia Bence,

Köszönöm, nagyon jók lettek, nem is gondoltam volna, h ezt én ennyire élvezni fogom , nagyon profi vagy, köszi még 1x.

üdv, Sanyi”

Ilyen egy fotózás. Nézd meg videón:

Ki fog lefotózni?

Kaszás Bence

Sikeres fotós és üzletember. Két gyönyörű gyermek édesapja és egy fiatal csinos feleség férje. Ugye milyen idilli? Nem volt ez mindig így… Én is megküzdöttem a társkeresés minden fajtájával. Feleségem őszinte típus… Bevallotta, hogy néhány képemtől elborzadt, de akadtak olyanok amelyek hozzá segítettek ahhoz, hogy ma a férje lehetek. Mai napig szívesen nézegetjük a rólam készült profi sorozatot, amit egyébként édesapám készített rólam.

Mennyibe kerül mindez? Többféle csomag közül választhatsz:

 


Basic csomag 10 db retusált képpel

Ára: 29.000 Ft

A modellképek a stúdióban készülnek. A 30-40 perces fotózás során egész alakos, közeli, jól bevált beállításokkal, világításokkal, három háttérrel készülnek rólad meggyőző képek. Körülbelül 50-60 db képből választhatsz 10 képet. Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A fotózásra 2-3 szett ruhát érdemes hozni.

Külön kérhető kiegészítésként styling csomag, ami két menő cuccot tartalmaz, melyeket előre egyeztetve Neked hozunk ki a fotózás idejére a legújabb Zara, Bershka, Pull&Bear kollekciójából! Ennek ára 20.000 ft

*A ruhákból S-XL-es méretig tudunk hozni.

 


Medium csomag 15 db retusált képpel stúdióban és szabadtéren

Ára: 45.000 ft

Extrém világítások, átütő,  gátlásokat eltörlő beállítások! A képek stúdióban és szabadtéren  készülnek. Kb 1 órás fotózás, 50-60 beállítás, 15 db választható kép. Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A siker garantált!

A fotózásra 2-3 szett ruhát érdemes hozni!

Külön kérhető kiegészítésként styling csomag, ami két menő cuccot tartalmaz, melyeket előre egyeztetve Neked hozunk ki a fotózás idejére a legújabb Zara, Bershka, Pull&Bear kollekciójából! Ennek ára 20.000 ft

*A ruhákból S-XL-es méretig tudunk hozni.

 


Large csomag 30 db retusált képpel stúdióban és szabadtéren

Ára: 60.000 Ft

A modellfényképezés a stúdióban készül. A másfél órás fotózás során kipróbálhatsz olyan klasszikus, jól bevált beállításokat, amikkel híres férfiak hódítottak. Különleges fényekkel, személyedet a legvonzóbbá tevő hátterekkel olyan képek készülnek, amelyek meggyőző erővel bizonyítják hódító képességeidet.

A 30 db képbe beletartozik külső szabadtéri fotózás is!

Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A fotózásra 5-6 szett ruhát érdemes hozni!

Külön kérhető kiegészítésként styling csomag, ami két menő cuccot tartalmaz, melyeket előre egyeztetve Neked hozunk ki a fotózás idejére a legújabb Zara, Bershka, Pull&Bear kollekciójából! Ennek ára 20.000 ft

*A ruhákból S-XL-es méretig tudunk hozni.

 


VIP csomag 50 db retusált képpel ruhákkal, több helyszínen 

Ára: 120.000 Ft

A modellfotózás több helyszínen történik. Három szuper elegáns ruhát szerzünk erre az alkalomra a legújabb Zara, Bershka, Pull&Bear kollekciójából! A három órás fotózás során a filmtörténet leghíresebb férfi színészeinek pózait valósítjuk meg stylist segítségével a Te alkatodra, habitusodra alakítva.  Legalább 200 képből választhatod ki a Neked tetsző 50 képet, amit retusálva kapsz meg digitálisan.

Ez a különleges képekből álló fotósorozat 50 választott képet tartalmaz. 

Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A fotózásra 5-6 szett saját ruhát is érdemes hozni!

*A ruhákból S-XL-es méretig tudunk hozni.

Milyen fotókat is készítek? Íme pár kép kedvcsinálónak:

Mire vársz még? Jelentkezz be most! Írj emailt a [email protected] címre vagy hívj fel a 06308519111 telefonszámon!

A fotózás menete: 

Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot! Legjobb, ha emailt írsz a [email protected] címre vagy felhívsz: 06308519111.

A fotóstúdióm Budapesten a XV. kerület Rákos út 80. – Bezerédj Pál u. 136. sarkán található. A pontos megközelítésről itt olvashatsz: Klikk ide!


Válaszd ki, hogy milyen ruhákat szeretnél hozni a fotózásra. Ha bizonytalan vagy, akkor hozzál többet és segítek választani mi az, ami fotón jól mutatna!

Az a jó, ha minél több arcod megmutatjuk, ezért jó ha van elegánsabb és lazább stílusú ruha is!


A beállításoknál, pózokban segítek majd, mondom mit, hogy csinálj! Nem kell izgulni, senki nem születik profi modellnek!


A fotózás során több háttérnél, többféle világítással készülnek a képek, addig csináljuk, amíg úgy nem érzem, hogy készült elegendő jó kép, amiből fogsz tudni választani!


A fotózás után következik a képek kiválogatása. Ez történhet ott a helyszínen az üzletünkben egy nagy monitor előtt vagy kérheted emailben az összes képet válogató formátumban (logózva kisebb méretben) és otthon döntheted el, hogy melyikek kerüljenek retusálásra.


Mennyire retusálom a képeket? 

Ha nincs különleges kérésed, akkor az alap dolgok kerülnek retusálásra (fénylő arc, bőrhibák, ráncok enyhe csökkentése, fények, szín, kontraszt beállítása)

A retusálásnál arra törekszem, hogy a kép tökéletes legyen, de még te maradj a fotókon!


Mikor kapom meg a képeket?

A retusálásra 2-3 munkanap szükséges, de legkésőbb 1 héten belül megkapod a választott képeket.


Kik kerülnek fel a weblapomra?

Kizárólag azok, akiket erről megkérdezek és a beleegyezésüket adják!

 

Ennél is több fotó:

Jelentkezz be most! Írj emailt a [email protected] címre vagy hívj fel a 06308519111 telefonszámon!

Legfrissebb képeim Instagramon: