Hódíts magabiztosan! Legyenek profi fotóid!

Nem sikerül olyan fotót készíteni magadról, amellyel igazán elégedett vagy? Talán nem is tartod érdemesnek megmutatni magad a virtuális világban? Profilképhez, munkához, modellkedéshez, társkereséséhez, ajándékba vagy csak úgy!

Tégy egy próbát, jelentkezz be….

Mi fog rád várni a fotózás után? 

#önbizalom #siker #igenek #üzletilehetőségek #figyelem #pozitívenergiák 

Miért kellenek rólad jó képek?

Miért van szükséged profi által készített fotókra? Miért nem érdemes csak a szelfizéssel tölteni az időt? Tudod melyik a jobbik profilod mégsem a macsó néz vissza… Apropó macsó…Mit gondolsz mi az amit egy nő megnéz a képeden? Esetleg csak azt mennyire vagy vonzó? ÁÁÁ dehogy! Legalább olyan fontos a környezet egy fotón, mint TE magad! Igényes környezet, igényes férfit takar! Máris vonzóbb lettél a kiszemelted számára!

Amennyiben a munka világában nem boldogulsz saját fotóiddal, a megoldás számodra az üzleti portré fotósorozatunk

3 ok, ami azt bizonyítja, hogy profi fotókra van szükséged:

  1. Nem kapsz választ az üzeneteidre.
  2. Kevesen lájkolják a képeidet.
  3. Még mindig az érettségi tablóképedtől várod a sikert.

 

“A stúdió kellemes hangulatot áraszt. A fotózás mindig jó hangulatban telt, nagyon értesz a beállításokhoz és azoknak a “bizonyos” pillanatoknak az elkapásához. A rólam készült sorozatokkal maximálisan elégedett vagyok, nagyon igényes munka. Egy kedves, korrekt embert ismertem meg a személyedben aki szereti a munkáját és azt professzionális szinten végzi.”

“Nagyon jó képek lettek 😉
Kicsit tartottam tőle, hogy hogyan fogok “teljesíteni” mert nem nagyon szeretek fényképezkedni.
Ennek ellenére nagyon jól éreztem magamat a fotózás alatt.
Mindenkinek csak ajánlani tudlak! 🙂
Még egyszer nagyon köszönöm!”

“Köszönöm a profi képeket, igazán jók lettek! Nagyon jó érzéked van a háttér kiválasztásához, ahhoz, hogy milyen szögből lehet előnyös fotókat készíteni. A tetszési indexem a lányoknál bizonyosan nőni fog Neked és a képeidnek köszönhetően. Mit is mondhatnék még, Köszönöm Bence 🙂”

“Szia Bence,

Köszönöm, nagyon jók lettek, nem is gondoltam volna, h ezt én ennyire élvezni fogom , nagyon profi vagy, köszi még 1x.

üdv, Sanyi”

Ilyen egy fotózás. Nézd meg videón:

Ki fog lefotózni?

Kaszás Bence

Sikeres fotós és üzletember. Két gyönyörű gyermek édesapja és egy fiatal csinos feleség férje. Ugye milyen idilli? Nem volt ez mindig így… Én is megküzdöttem a társkeresés minden fajtájával. Feleségem őszinte típus… Bevallotta, hogy néhány képemtől elborzadt, de akadtak olyanok amelyek hozzá segítettek ahhoz, hogy ma a férje lehetek. Mai napig szívesen nézegetjük a rólam készült profi sorozatot, amit egyébként apám készített rólam.

Néhány fotó ízelítőül: 

Mennyibe kerül mindez? Többféle csomag közül választhatsz:

 


Basic csomag 10 db retusált képpel

Ára: 25.000 Ft

A modellképek a stúdióban készülnek. A 30-40 perces fotózás során egész alakos, közeli, jól bevált beállításokkal, világításokkal, három háttérrel készülnek rólad meggyőző képek. Körülbelül 50-60 db képből választhatsz 10 képet. Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A fotózásra 2-3 szett ruhát érdemes hozni.

Külön kérhető a csomaghoz kiegészítésként külső szabadtéri fotózás is! + 5 db retusált szabadtéri kép 5000 ft

 


Medium csomag 10 db retusált képpel, ruhákkal

Ára: 45.000 ft

Ez a modellfotózás csomag két menő cuccot tartalmaz, melyeket előre egyeztetve Neked hozunk ki a legújabb Zara, Bershka, Pull&Bear kollekciójából! Extrém világítások, átütő,  gátlásokat eltörlő beállítások! A képek stúdióban készülnek. Kb 1 órás fotózás, 50-60 beállítás, 10 db választható kép. Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A siker garantált!

A fotózásra az általunk hozott ruhákon kívül 2-3 szett saját ruhát is érdemes hozni!

*A ruhákból S-XL-es méretig tudunk hozni.

Külön kérhető a csomaghoz kiegészítésként külső szabadtéri fotózás is! + 5 db retusált szabadtéri kép 5000 ft

 


Large csomag 30 db retusált képpel

Ára: 60.000 Ft

A modellfényképezés a stúdióban készül. A másfél órás fotózás során kipróbálhatsz olyan klasszikus, jól bevált beállításokat, amikkel híres férfiak hódítottak. Különleges fényekkel, személyedet a legvonzóbbá tevő hátterekkel olyan képek készülnek, amelyek meggyőző erővel bizonyítják hódító képességeidet.

A 30 db képbe beletartozik külső szabadtéri fotózás is! 25 db stúdiókép, 5 db szabadtéri.

Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A fotózásra 5-6 szett ruhát érdemes hozni!

Kiegészítésként kérhetsz ruha csomagot is, ami 3 szett általunk hozott menő cuccot  tartalmaz a fotózás idejére a legújabb Zara, Bershka, Pull&Bear kollekciójából! Ennek ára 10.000 ft.

A ruhákból S-XL-es méretig tudunk hozni.

 


VIP csomag 50 db retusált képpel ruhákkal, több helyszínen 

Ára: 120.000 Ft

A modellfotózás több helyszínen történik. Három szuper elegáns ruhát szerzünk erre az alkalomra a legújabb Zara, Bershka, Pull&Bear kollekciójából! A három órás fotózás során a filmtörténet leghíresebb férfi színészeinek pózait valósítjuk meg stylist segítségével a Te alkatodra, habitusodra alakítva.  Legalább 200 képből választhatod ki a Neked tetsző 50 képet, amit retusálva kapsz meg digitálisan.

Ez a különleges képekből álló fotósorozat 50 választott képet tartalmaz. 

Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A fotózásra 5-6 szett saját ruhát is érdemes hozni!

*A ruhákból S-XL-es méretig tudunk hozni.

Mire vársz még? Jelentkezz be most! Írj emailt a [email protected] címre vagy hívj fel a 06308519111 telefonszámon!

A fotózás menete: 

Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot! Legjobb, ha emailt írsz a [email protected] címre vagy felhívsz: 06308519111.

A fotóstúdióm Budapesten a XV. kerület Rákos út 80. – Bezerédj Pál u. 136. sarkán található. A pontos megközelítésről itt olvashatsz: Klikk ide!


Válaszd ki, hogy milyen ruhákat szeretnél hozni a fotózásra. Ha bizonytalan vagy, akkor hozzál többet és segítek választani mi az, ami fotón jól mutatna!

Az a jó, ha minél több arcod megmutatjuk, ezért jó ha van elegánsabb és lazább stílusú ruha is!

Ha szeretnél olcsón trendi ruhákat beszerezni és plusz 15% kedvezményhez jutni, akkor nézz körül ide kattintva! Ha megvannak a cuccok, írd be checkout-nál a kupon mezőbe “KVIZ15NYRT” (-15% kedvezményhez)


A beállításoknál, pózokban segítek majd, mondom mit, hogy csinálj! Nem kell izgulni, senki nem születik profi modellnek!


A fotózás során több háttérnél, többféle világítással készülnek a képek, addig csináljuk, amíg úgy nem érzem, hogy készült elegendő jó kép, amiből fogsz tudni választani!


A fotózás után következik a képek kiválogatása. Ez történhet ott a helyszínen az üzletünkben egy nagy monitor előtt vagy kérheted emailben az összes képet válogató formátumban (logózva kisebb méretben) és otthon döntheted el, hogy melyikek kerüljenek retusálásra.


Mennyire retusálom a képeket? 

Ha nincs különleges kérésed, akkor az alap dolgok kerülnek retusálásra (fénylő arc, bőrhibák, ráncok enyhe csökkentése, fények, szín, kontraszt beállítása)

A retusálásnál arra törekszem, hogy a kép tökéletes legyen, de még te maradj a fotókon!


Mikor kapom meg a képeket?

A retusálásra 2-3 munkanap szükséges, de legkésőbb 1 héten belül megkapod a választott képeket.


Kik kerülnek fel a weblapomra?

Kizárólag azok, akiket erről megkérdezek és a beleegyezésüket adják!

 

Még több fotó:

Legfrissebb képeim Instagramon:

%d bloggers like this: