Hódíts magabiztosan! Legyenek profi fotóid!

Nem sikerül olyan fotót készíteni magadról, amellyel igazán elégedett vagy? Talán nem is tartod érdemesnek megmutatni magad a virtuális világban? Profilképhez, munkához, modellkedéshez, társkereséséhez, ajándékba vagy csak úgy!

Tégy egy próbát, jelentkezz be….

Miért kellenek rólad jó képek?

Miért van szükséged profi által készített fotókra? Miért nem érdemes csak a szelfizéssel tölteni az időt? Tudod melyik a jobbik profilod mégsem a macsó néz vissza… Apropó macsó…Mit gondolsz mi az amit egy nő megnéz a képeden? Esetleg csak azt mennyire vagy vonzó? ÁÁÁ dehogy! Legalább olyan fontos a környezet egy fotón, mint TE magad! Igényes környezet, igényes férfit takar! Máris vonzóbb lettél a kiszemelted számára!

Amennyiben a munka világában nem boldogulsz saját fotóiddal, a megoldás számodra az üzleti portré fotósorozatunk

3 ok, ami azt bizonyítja, hogy profi fotókra van szükséged:

  1. Nem kapsz választ az üzeneteidre.
  2. Kevesen lájkolják a képeidet.
  3. Még mindig az érettségi tablóképedtől várod a sikert.

 

“A stúdió kellemes hangulatot áraszt. A fotózás mindig jó hangulatban telt, nagyon értesz a beállításokhoz és azoknak a “bizonyos” pillanatoknak az elkapásához. A rólam készült sorozatokkal maximálisan elégedett vagyok, nagyon igényes munka. Egy kedves, korrekt embert ismertem meg a személyedben aki szereti a munkáját és azt professzionális szinten végzi.”

“Nagyon jó képek lettek 😉
Kicsit tartottam tőle, hogy hogyan fogok “teljesíteni” mert nem nagyon szeretek fényképezkedni.
Ennek ellenére nagyon jól éreztem magamat a fotózás alatt.
Mindenkinek csak ajánlani tudlak! 🙂
Még egyszer nagyon köszönöm!”

“Köszönöm a profi képeket, igazán jók lettek! Nagyon jó érzéked van a háttér kiválasztásához, ahhoz, hogy milyen szögből lehet előnyös fotókat készíteni. A tetszési indexem a lányoknál bizonyosan nőni fog Neked és a képeidnek köszönhetően. Mit is mondhatnék még, Köszönöm Bence 🙂”

“Szia Bence,

Köszönöm, nagyon jók lettek, nem is gondoltam volna, h ezt én ennyire élvezni fogom , nagyon profi vagy, köszi még 1x.

üdv, Sanyi”

Ilyen egy fotózás. Nézd meg videón:

Ki fog lefotózni?

Kaszás Bence

Sikeres fotós és üzletember. Két gyönyörű gyermek édesapja és egy fiatal csinos feleség férje. Ugye milyen idilli? Nem volt ez mindig így… Én is megküzdöttem a társkeresés minden fajtájával. Feleségem őszinte típus… Bevallotta, hogy néhány képemtől elborzadt, de akadtak olyanok amelyek hozzá segítettek ahhoz, hogy ma a férje lehetek. Mai napig szívesen nézegetjük a rólam készült profi sorozatot, amit egyébként apám készített rólam.

Milyen csomagok közül választhatsz?


Basic csomag 10 db retusált képpel

Ára: 25.000 Ft

A modellképek a stúdióban készülnek. A 30-40 perces fotózás során egész alakos, közeli, jól bevált beállításokkal, világításokkal, három háttérrel készülnek rólad meggyőző képek. Körülbelül 50-60 db képből választhatsz 10 képet. Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A fotózásra 2-3 szett ruhát érdemes hozni.

Külön kérhető a csomaghoz kiegészítésként külső szabadtéri fotózás is! + 5 db retusált szabadtéri kép 5000 ft

Medium csomag 10 db retusált képpel, ruhákkal

Ára: 45.000 ft

Ez a modellfotózás csomag két menő cuccot tartalmaz, melyeket előre egyeztetve Neked hozunk ki a legújabb Zara, Bershka, Pull&Bear kollekciójából! Extrém világítások, átütő,  gátlásokat eltörlő beállítások! A képek stúdióban készülnek. Kb 1 órás fotózás, 50-60 beállítás, 10 db választható kép. Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A siker garantált!

A fotózásra az általunk hozott ruhákon kívül 2-3 szett saját ruhát is érdemes hozni!

*A ruhákból S-XL-es méretig tudunk hozni.

Külön kérhető a csomaghoz kiegészítésként külső szabadtéri fotózás is! + 5 db retusált szabadtéri kép 5000 ft

Large csomag 30 db retusált képpel

Ára: 60.000 Ft

A modellfényképezés a stúdióban készül. A másfél órás fotózás során kipróbálhatsz olyan klasszikus, jól bevált beállításokat, amikkel híres férfiak hódítottak. Különleges fényekkel, személyedet a legvonzóbbá tevő hátterekkel olyan képek készülnek, amelyek meggyőző erővel bizonyítják hódító képességeidet.

A 30 db képbe beletartozik külső szabadtéri fotózás is! 25 db stúdiókép, 5 db szabadtéri.

Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A fotózásra 5-6 szett ruhát érdemes hozni!

Kiegészítésként kérhetsz ruha csomagot is, ami 3 szett általunk hozott menő cuccot  tartalmaz a fotózás idejére a legújabb Zara, Bershka, Pull&Bear kollekciójából! Ennek ára 10.000 ft.

A ruhákból S-XL-es méretig tudunk hozni.


VIP csomag 50 db retusált képpel ruhákkal, több helyszínen 

Ára: 120.000 Ft

A modellfotózás több helyszínen történik. Három szuper elegáns ruhát szerzünk erre az alkalomra a legújabb Zara, Bershka, Pull&Bear kollekciójából! A három órás fotózás során a filmtörténet leghíresebb férfi színészeinek pózait valósítjuk meg stylist segítségével a Te alkatodra, habitusodra alakítva.  Legalább 200 képből választhatod ki a Neked tetsző 50 képet, amit retusálva kapsz meg digitálisan.

Ez a különleges képekből álló fotósorozat 50 választott képet tartalmaz. 

Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A fotózásra 5-6 szett saját ruhát is érdemes hozni!

*A ruhákból S-XL-es méretig tudunk hozni.

Bejelentkezem férfi fotózásra!

Néhány fotó ízelítőül: 

A fotózás menete: 

Válaszd ki a neked leginkább tetsző csomagot és jelentkezz be, egyeztessünk időpontot! Legjobb, ha emailt írsz a [email protected] címre vagy felhívsz: 06308519111.

A fotóstúdióm Budapesten a XV. kerület Rákos út 80. – Bezerédj Pál u. 136. sarkán található. A pontos megközelítésről itt olvashatsz: Klikk ide!


Válaszd ki, hogy milyen ruhákat szeretnél hozni a fotózásra. Ha bizonytalan vagy, akkor hozzál többet és segítek választani mi az, ami fotón jól mutatna!

Az a jó, ha minél több arcod megmutatjuk, ezért jó ha van elegánsabb és lazább stílusú ruha is!

Ha szeretnél olcsón trendi ruhákat beszerezni és plusz 15% kedvezményhez jutni, akkor nézz körül ide kattintva! Ha megvannak a cuccok, írd be checkout-nál a kupon mezőbe “KVIZ15NYRT” (-15% kedvezményhez)


A beállításoknál, pózokban segítek majd, mondom mit, hogy csinálj! Nem kell izgulni, senki nem születik profi modellnek!


A fotózás során több háttérnél, többféle világítással készülnek a képek, addig csináljuk, amíg úgy nem érzem, hogy készült elegendő jó kép, amiből fogsz tudni választani!


A fotózás után következik a képek kiválogatása. Ez történhet ott a helyszínen az üzletünkben egy nagy monitor előtt vagy kérheted emailben az összes képet válogató formátumban (logózva kisebb méretben) és otthon döntheted el, hogy melyikek kerüljenek retusálásra.


Mennyire retusálom a képeket? 

Ha nincs különleges kérésed, akkor az alap dolgok kerülnek retusálásra (fénylő arc, bőrhibák, ráncok enyhe csökkentése, fények, szín, kontraszt beállítása)

A retusálásnál arra törekszem, hogy a kép tökéletes legyen, de még te maradj a fotókon!


Mikor kapom meg a képeket?

A retusálásra 2-3 munkanap szükséges, de legkésőbb 1 héten belül megkapod a választott képeket.


Kik kerülnek fel a weblapomra?

Kizárólag azok, akiket erről megkérdezek és a beleegyezésüket adják!

 

Mire vársz még? Jelentkezz be most!

Email: [email protected]

Tel: 06308519111

Még több fotó:

Legfrissebb képeim Instagramon:

%d blogger ezt szereti: