Hasznos tudnivalók a fotózással kapcsolatban:

Kik kerülnek fel a weblapomra?
Akik maguk kérik vagy az én kérésemre hozzájárulnak.

 

Nem vagyok modell, még soha nem voltam fotósnál…
A legtöbb ember így jön hozzám, emiatt nem kell félned! Sokan izgulnak a fotózás előtt, de néhány kép után ez elmúlik. A beállításoknál segítek, mondom, hogy mit hogyan kellene csinálnod. Vannak nagyon jól bevált ötleteim, de amikor ott állsz, látom, hogy mi lenne a legelőnyösebb számodra! Mindenkiből ki lehet hozni a maximumot!

 

Mennyi és milyen ruhákat érdemes hozni a fotózásra…
Ez attól is függ, hogy mennyi képet szeretnél, ha egy 10 képes sorozatra jössz, felesleges több bőröndnyi ruhát hoznod, 2-3 összeállítás elég. A 20 képes variációba 4-5 db , a 30 képesnél 6-8 összeállítás fér bele. De nehéz ezt konkrétan megmondani, minden fotózás más és más. Van, aki egy 10 képes sorozatra jön, de annyira belelendül, hogy több képet szeretne és jó lenne, ha még tudna mit felvenni. Van, aki egy 2 órás fotózáshoz 2-3 ruhát hoz és rengeteg változatos fotó készül róla. Jó, ha több ruhát hozol, együtt átnézzük, kiválasztjuk, hogy melyek lennének a legmegfelelőbbek.
Az biztos, hogy jó, ha többféle stílusú ruhát hozol (elegáns, sportos, utcai, laza, szexi…). Jó, ha vannak a ruhákhoz illő cipők, kiegészítők. Ha nincs sok ruhád az sem baj, emiatt nem kell nagybevásárlásra indulnod, azt hozd, amid otthon van! Végülis Te vagy a lényeg!

 

Mennyivel előtte érdemes bejelentkezni…
Bejelentkezéshez legjobb, ha felhívsz, de emailt is küldhetsz! Ha már biztosra tudod, hogy mikor szeretnél jönni, hívj minél előbb! Általában 1-2 héttel előtte érdemes szólni, de ha nagyon sürgős, hívj, hátha szerencséd lesz!

 

Hol készülnek a képek…
Leginkább a stúdióban. Itt rengeteg különféle háttér van, amelyek a különleges megvilágítások hatására sokféleképp variálhatók. Kényelmesen át lehet öltözni, nem vagyunk kitéve az időjárásnak. Lehetőség van berendezett szobákban (enteriőr helyszíneken) is a fotózására, ide kattintva láthatsz pár példát.

Nagyon szívesen készítek képeket külső helyszineken is, de ott sok tényező befolyásolja a végeredményt! Ismerek jó pár szép, különleges helyet!

 

Smink és frizura…
A jó smink nagyot dob a felvételeken, majdhogynem elengedhetetlen!
De csak a jó smink előnyös! Ha magadat ki tudod sminkelni, akkor az nagyon jó, ha nem, akkor megbízható sminkest válassz! Akiket mi hívunk, nagyon gyakorlottak, tudják, milyennek kell lenned a fotózáshoz, a hozott ruháidat is megnézik, mielőtt hozzád fognak. A sminkelés ideje kb. 45 perc.
A stúdióban fodrászt csak nagyobb lélegzetű fotózáshoz ajánlok, ahol több változatot is szeretnél! Ez esetben van értelme, egy 10 képes sorozathoz viszont csak végszükségben javaslok. Ennek ideje legalább 1 óra, de elhúzódhat tovább is.

Újdonság, hogy egy kíváló stylist is a segítségedre lehet! Stúdiómban a fotózás előtt találkozhatunk, hármasban megbeszéljük, hogy mit szeretnél. A stylist különleges ruhákat ajánl neked, amit a fotózásra meg is szerez, a fotózáson felöltöztet és beállításokat tanácsol. Ez egy nagyobb lélegzetű projekt, de nagyságrendekkel jobb eredményt érhetünk el. Aki igazi profi modell szeretne lenni, elsőre ütős albummal, neki ezt ajánlom. Ez a csomag a legdrágább és legidőigényesebb, de aki eddig ezt választotta, maximálisan elégedett volt!