Konyhatündérből bombanő

Legyél egész évben dögös!

Minden nőnek szüksége van, kortól függetlenül a pozitív visszajelzésre, ami a külsejét illeti. Mindenkinek van olyan szakasz az életében amikor úgy érzi meg kellene örökíteni magát egy profi fotós által , mert éppen csúcs formában van, vagy pont azért mert úgy érzi, már fogy az önbizalma.

Konyhatündérből bombanő fotócsomag
Konyhatündérből bombanő fotócsomag

Titokban mindenki vágyik

a hétköznapok szürkeségében

valami különleges ajándékra,

valami igazi meglepetésre!

A leggyakoribb mondatok, melyek elhangzanak egy fotózásra való bejelentkezéskor: Engem még sohasem fotóztak, nem vagyok profi modell! Van rajtam némi súlyfelesleg. Nem tudom elengedni magam kamera előtt…. És még sorolhatnám! Erre vagyunk MI! Nyugodtan bízd ránk magad!

 

Szeretném, ha megtapasztalnád, hogy sokkal izgalmasabb,

érdekesebb vagy,

mint a médiában sztárolt celebek, szexidolok!

Szeretném, ha látnád, hogy

a párod elképedve vegye tudomásul,

Te vagy a legjobb, a legnagyobb sztár az életében!

 

Sokan elfelejtjük a hétköznapok rohanó világában, hogy ne csak mint háziasszony, dolgozó nő, feleség, anyuka létezzünk, hanem a belülről fakadó szépségünk miatt is figyeljenek ránk. En elfelejtettem….. melynek önértékelési problémák és önbizalom hiány lett a következménye. Többen javasoltak, hogy erre a legjobb megoldás, ha keresek egy profi fotóst, aki a képei által tükröt tart elem. Így is tettem. Bencére az interneten bukkantam és elolvasva a bemutatkozó oldalát, nézve a fotóit a bátorság mezejére léptem. Már az első alkalommal nagyon szimpatikus, kedves és előzékeny volt. A fotózásra remegő lábakkal érkeztem, kissé gátlásos voltam, de az előkészületek vidám hangulata, kedves légköre segített feloldódni. A fotózás közbeni felszabadult hangulatot, amelyben részem volt miközben Bence fotózott, hát ezt meg kell tapasztalni! Nagy élmény! Nektek megsúgom, hogy nagyon élveztem, ahogy előcsalogatta belőlem a dögös nőt! Igazán jól éreztem magam a fotózáson, életem egyik legnagyobb élménye volt és a végeredményt látva, mikor megláttam magam a képeken, meglepődtem, csak mosolyogni tudtam és ezt gondoltam: hú de jó nő vagyok 🙂

Köszönöm és örök hála Bencének, aki visszaadta az önbizalmam! A mosoly azóta is megmaradt és néha ha elsétálok egy kirakat előtt, megállok és tetszik az a nő, aki visszanéz rám!
Minden ismerősöm elismerően dicsérte a képeket, profi munkát kaptam tőle és bátran ajánlom minden nőnek, ha egy kis extra önbizalomra lenne szüksége, ne habozzon, egy életre szóló élményben lesz része!

Viki

 modellportfólió készítés

 Régóta keresem azokat a rejtett titkokat, amelyekkel különleges, érzéki fényképek készíthetők. Kihozni valakiből, hogy ő a legbájosabb, legizgalmasabb nő a világon!

Hiszek ezen titkok létezésében. Most azt hiszem, rátaláltam valamire. Egy olyan fotózásról van szó, amiben megmutathatod, ami legmélyebben is benned rejlik!
Évek óta benne vagyok ebben és tudom,
hogy egy fotósorozat után egész biztosan más érzéseid lesznek magadról.
Egy ilyen portfólió láttán a barátod, a férjed
újra udvarolni kezd, mi több,
az utcán is változásokat tapasztalsz, pedig nem is látták a fotóidat.

profi modellfotózás Kedves Bence!

Ezúton is szeretnék nektek köszönetet mondani, hogy nem is olyan régen egy fergeteges esti fotózás alkalmával szuper nővé varázsoltatok!
Igen, szinte elvarázsoltatok, egy átlagos hétköznapból – még ha csak pár órára is – sikerült kizökkenteni, s ráébreszteni arra, hogy két kisgyermek mellett is egy anyuka, aki elsősorban csak és kizárólag anyuka szerepet játszik, tud vonzó és szexis lenni.
Nem egy képet készíttettek rólam, férjemről, esküvőnkről, amikor még vékony voltam és nem látszott rajtam a mindennapos éjszakázás, amit az anyai örömöknek köszönhetek. 🙂 Tudjátok, hogy az elmúlt években a terhesség és az anyaság többi szépsége mellett nem kevés felesleg maradt rajtam, ami, mint minden anyukát, engem is bosszant. Idő kevés a mozgásra a kicsik mellett, s a családi fotózás alkalmával a képekről visszatekintő látványtól nem lettem boldog.
Emlékszem Bence a szavaidra: “Mi megmutatjuk neked, hogy szép és csinos vagy! Csak engedd, hogy egy fél napra a “miénk” legyél!”
Megmondom őszintén én kételkedtem és nem a fotózás minőségében, mert azt már számtalanszor bizonyítottátok, hogy profik vagytok, hanem, hogy hogy is lehet egy magamfajta anyukából egy szupi nőt faragni!
És sikerült! Azt hiszem a képek önmagukért beszélnek!
Óriási délután és este volt! Egy kicsit most engem kényeztettek, gyönyörű sminkeket kaptam, a hajammal sem kellett bajlódnom. Egyik ruhát kaptam a másik utána, alig tudtunk választani a szebbnél szebb ékszerekből! És mikor a kamera előtt álltam, s a szélgép az arcomba csapott, úgy éreztem, hogy aznap én vagyok a sztár! Se gyerek, se férj, se család, se hétköznapi gondok, bajok, csak egy kicsit ÉN!!!!!
A stáb olyan lelkesedéssel és természetességgel vett körül, hogy ezt a nem mindennapi helyzetet egy pillanat alatt sikerült megszokni.
A fotózás segített abban, hogy el ne feledkezzem arról, egy vonzó nő vagyok, ugyanaz aki régen is voltam, csak annyi a különbség, hogy most van két gyönyörű gyermekem és egy férjem, akik méltán lehetnek rám büszkék! Imádták a képeket, férjem meg sem ismert rajtuk. Kisfiam azóta is gyermeki őszinteséggel mondja a képek láttán, hogy: “Anya, nagyon szép vagy!” S ennél nagyobb boldogság nincsen!
Én azt mondom, hogy ezt igenis minden nőnek, minden anyukának ki kell egyszer az életben próbálnia, nemcsak a gyönyörű képek miatt, hanem maga az érzés miatt is, mert mindenkinek jár egyszer egy “főszerep”!
Köszönöm Nektek, hogy ezt az érzést veletek élhettem át!
Remélem hamarosan ismét találkozunk!

Szép napot!

Zsuzsa

modellfotózás stúdióban

Nem csak a smink, a haj, a mosolyod látszik ezeken a képeken,

hanem a benned lévő kimondhatatlan vágyaid, érzéseid.

Voltál már úgy, hogy megpillantottál valakit

és határozottan érezted a szíved dobogását?

Évek óta kísérletezem, hogy ilyen képeket készítsek.

Meglepetés sorozatok ajándékba vagy csak úgy magadnak árak:

1. Bombanő szolid próbáld ki magad csomag! (Alapcsomag)

Ára: 25.000,-Ft

A fotózás kb. fél órás. Körülbelül 50-60 felvétel készül, az ebből választott 10 képet kapod meg retusálva digitális formában (cd-n vagy emailben). 
Plusz képek 1000 ft/db
Mit hozzál magaddal?
2-3 szett szolid, csinos ruhát, 1-2 pár cipőt, a ruhákhoz passzoló kiegészítőket.
A csomaghoz kérhető profi smink: 7.500 Ft
frizura: 6.000,-Ft

2. Bombanő szexi próbáld ki magad csomag!

Ára: 35.000,

A fotózás kb. fél órás, ebből 15 db választott retusált képet kapsz meg digitális formában (cd-n vagy emailben).
A csomag tartalmaz  10 db szolid és 5 db szexi képet.
Plusz ruhás képek 1000 ft/db, fehérneműs 2000 ft/db
Mit hozzál magaddal?
2-3 szett szolid, csinos ruhát, 1-2 pár cipőt, a ruhákhoz passzoló kiegészítőket. A szexi fotókhoz 1-2 szett szexi ruhát.
A fotózáshoz kérhető profi smink: 7.500 Ft
Frizura: 6.000 Ft

3. Bombanő extra csomag

Ára: 48.000,-Ft.

A fotózás kb. másfél órás. A felvételezés alatt körülbelül 100 db felvétel készül, ebből válogathatsz ki 25 db képet, amit retusálva kapsz meg digitális formában (cd-n vagy emailben).
( 20 db szolid fotó és 5 db  szexi fotó)
Plusz ruhás képek 1000 ft/db, fehérneműs 2000 ft/db
Mit hozzál magaddal?
2-3 szett csinos ruhát, kiegészítőt cipőt. A szexi képekhez fehérneműt, és egyéb ruhát melyben igazán szexinek érzed magad.
Profi smink kérhető: 7.500 Ft

4. Álomnő csomag

Ára: 85.000,-Ft

A fotózás kb. 3 órás. A felvételezés alatt körülbelül 150-200 db felvétel készül, ebből válogathatsz ki 40 db képet, amit retusálva kapsz meg digitális formában (cd-n vagy emailben).
Plusz ruhás képek 1000 ft/db, fehérneműs 2000 ft/db
Mit hozzál magaddal?
A fotózásra hozz magaddal 3-4 szett csinos ruhát, kiegészítőt, cipőt. A szexi képekhez fehérneműt, és egyéb ruhát melyben igazán szexinek érzed magad.
Külön ajándékok:
Profi smink és frizura a fotózásra!

5. Szupermodell csomag

Ára: 150.000,-Ft

Kb. 4-5 órás fotózás, mely során 250-300 db kép készül Rólad, amelyből 60 db képet kapsz meg retusálva digitális formában (cd-n vagy emailben).
Azt, hogy milyen képet szeretnél ebben a csomagban Te választhatod meg. A csomag tartalmazza stylistunk által összeállított szetteket, természetesen hozhatsz magaddal a saját kedvenc ruháidból, kiegészítőidből is.
Plusz ruhás képek 1000 ft/db, fehérneműs 2000 ft/db

(Amennyiben szexi fotókat is szeretnél kérlek hozz magaddal fehérneműt, mivel azt higiéniai okokból nem tudunk biztosítani)

Ajándékba jár még Neked:
2 féle profi smink és frizura

Mindegyik csomag tartalmaz egészen különleges képeket, amelyek csak ezen csomagokra érvényesek.  A fotózások előzetes egyeztetés alapján azonnal rendelhetőek!

Jelentkezés Kaszás Bencénél: 06308519111 telefonszámon.

Jelentkezni az azonnali egyeztetés miatt telefonon érdemes.

 

Azonban ha csak tájékozódni, érdeklődni szeretnél, akkor írj egy e-mailt a [email protected] címre

 

 

Azok  kerülnek fel a weblapomra, akik maguk kérik vagy az én kérésemre hozzájárulnak. Az oldalon és a galériában található fotók a képen látható személyek beleegyezésével kerültek fel.