Kismama fotózás

 

A világon a legnagyobb dolog a gyermek megszületése, életünk legcsodásabb eseménye! Minden, ami ezzel kapcsolatos, a legszebb emlékeink közé tartozik! A kismama fotózás a legkedvesebb nekem minden fotózás közül. Egy anyuka ilyenkor a legszebb és egy apuka boldogsága határtalan. Ilyen körülmények között kismama fotókat készíteni egy felfokozott érzelmi állapot! Számtalan fotó ötlet születik bennem ekkor!

kismamafotozas3
Régóta fényképezek terhes anyukákat, boldog kispapákat, de amióta én is apa lettem, még jobban át tudom élni ezeket a ritka szép érzéseket! A kismama fotózás a kispapa jelenlétével nagyot emel a fényképek értékén. Vannak azonban, akik meglepetésnek szánják a várandós fotósorozatot, ezért egyedül jönnek. Ha a leendő gyermek játékait is elhozzátok, szívesen lefotózom azt is a pocakon!

kismamafotózás

Sok családi fotózáson hozzák be a régi terhes fotókat, hogy újra megcsodáljuk, miből is lett a “cserebogár”!

A kismama fotózás bármikor jó! Természetesen a leglátványosabb terhesfotókat a terhesség utolsó szakaszában lehet készíteni, de ha kedved, vágyad van a fotózásra, kisebb pocakkal is csodálatos képeket lehet készíteni.kismamafotózás

A terhesség egy csodálatos állapot, megörökítése egy ritka, különleges emlék!  Vigyázni kell azonban, hogy ki ne fussunk az időből! A fotóstúdióban készült kismamaképek mások, mint amit otthon készítünk.

kismamafotózás

Különleges hátterekkel emeljük ki a pocak formáját, egyedi fényeket használunk, ami művészivé emeli a kisbaba születése előtti állapotot. A kismamaság egy örök élmény egy házaspár életében! A kismama fotók emlékeink legféltettebb kincsi közé tartoznak! Jól tudom én ezt, hiszen már én is gyakorló apa vagyok!

Kismama fotózás árai:

10 képes  sorozat – kb. háromnegyedórás fotózás, sok háttér, rengeteg beállítás. Az ebből választott 10 kép cd-re írva: 25.000,-Ft.

20 képes sorozat – kb. 70 perces fotózás, sok háttér, különleges beállítások is. Az ebből választott 20 kép cd-re írva: 38.000,-

30 képes sorozat – kb. 90 perces fotózás, sok háttér, különleges beállítások. Az ebből választott 30 kép cd-re írva. 45.000,-Ft.

%d bloggers like this: