Fotózás fiúknak

 

Általában 10-ből 9 férfi, aki fotózásra érkezik a következő kérdést teszi fel: Gyakran jönnek hozzád fiúk is fotózkodni? Nos a válaszom egyértelműen igen! Profilképhez, munkához, modellkedéshez, társkereséséhez, ajándékba vagy csak úgy!

Vajon mi tesz ma igazán vonzóvá egy férfit?

Agresszív, macsó? Szigorú, kemény? Hajt éjt nappallá téve? Sportos, vagy mackós? Hős szerelmes? Sármos? Romantikus? Kedves, megértő, gyengéd? Akit imádnak a nők?
Nagy lehetőség előtt állsz, ha eljössz egy fotózásra, mert kihozzuk belőled azt a férfit, aki vonzó, szimpatikus és ellenállhatatlan!

Árak

1. Basic csomag

A modellképek a stúdióban készülnek. A 30-40 perces fotózás során egész alakos, közeli, jól bevált beállításokkal, világításokkal, három háttérrel készülnek rólad meggyőző képek. Körülbelül 40 képből választhatsz 10 képet.

A Basic csomag 10 db retusált képpel 25.000,-Ft-ba kerül.

Külön kérhető a csomaghoz kiegészítésként külső szabadtéri fotózás is! + 5 db retusált szabadtéri kép 5000 ft

2. Medium csomag

Ez a modellfotózás csomag két menő cuccot* tartalmaz, melyeket előre egyeztetve Neked hozunk ki a legújabb Zara,  Bershka, Pull&Bear kollekciójából! Extrém világítások, átütő,  gátlásokat eltörlő beállítások! A képek stúdióban készülnek. Kb 1 órás fotózás, 40-50 beállítás, 10 db választható kép.

A Medium csomag ára: 45.000 ft

A siker garantált!

*A ruhákból S-XL-es méretig tudunk hozni.

Külön kérhető a csomaghoz kiegészítésként külső szabadtéri fotózás is! + 5 db retusált szabadtéri kép 5000 ft

3. Large csomag:

A modellfényképezés a stúdióban készül. A másfél órás fotózás során kipróbálhatsz olyan klasszikus, jól bevált beállításokat, amikkel híres férfiak hódítottak. Különleges fényekkel, személyedet a legvonzóbbá tevő hátterekkel olyan képek készülnek, amelyek meggyőző erővel bizonyítják hódító képességeidet.

A Large fotósorozat 30 választott, nagyon ütős képpel 60.000,-Ft-ba kerül.

A 30 db képbe beletartozik külső szabadtéri fotózás is! 25 db stúdiókép, 5 db szabadtéri.

4. VIP csomag:

A modellfotózás több helyszínen történik. Két szuper elegáns ruhát szerzünk erre az alkalomra. A három órás fotózás során a filmtörténet leghíresebb férfi színészeinek pózait valósítjuk meg stylist segítségével a Te alkatodra, habitusodra alakítva.  Legalább 200 képből választhatod ki a Neked tetsző 50 képet, amit retusálva digitálisan és 13×18 cm méretű papírképeken is megkapsz.

Ez a különleges képekből álló fotósorozat 50 választott képpel 120.000,-Ft-ba kerül.