Esküvő fotózás

 

Az esküvő felejthetetlenül szép élmény, akár kicsi és szerény, akár hatalmas és pompázatos. A legnagyobb élményt az esküvői pár éli át! Ők valami különös, megfejthetetlen és csodálatos érzések között élik át az esküvői napjukat. Mi azért fotózunk és készítünk esküvői videófelvételeket, hogy ez az érzés a lehető legtisztábban megmaradjon és soha ne tűnjék el az idő kegyetlen süllyesztőjében.

Esküvői fotózás árak: alapcsomag: 160.000 ft, VIP csomag 280.000 ft

Esküvői videózás árak: szertartás+buli 160.000 ft

Részletes árlista lejjebb görgetve vagy ide kattintva!

Kis esküvők árlistája ide kattintva!

Nézd meg a fotógalériákat!

 

Romantikus érzés megpillantani egy esküvői párt. Mindenkiben ugyanazt a különös kívánságot váltja ki: Sikerüljön nekik minden! Legyenek boldogok egész életükben! Egy esküvői pár látványa mindenkit megfog, nem tudnak betelni velük! Az autók dudálnak, a bámészkodók megfordulnak és megállnak, a túristák fotóznak és fotózkodnak a menyasszonnyal és a vőlegénnyel, és mindenki, mindenki szeretne az esküvői pár helyébe lenni! A menyasszony meg csak mosolyog és nem akarja elhinni, hogy ő a legszebb ma a világon, az ifjú férj pedig büszke, kihúzza magát, és megállapítják mind a ketten, hogy milyen szép a világ….. Ráadásul nekik most kezdődik el minden….. milyen gyönyörű lesz az élet, micsoda kalandok várnak rájuk!!!

Nekünk fotósoknak ezt a boldogságot kell megörökítenünk, hogy holnap, és egy hét múlva, de húsz év múlva is visszavarázsoljuk a képeinkkel ugyanezeket a pillanatokat!

Nekünk minden esküvőre felkérés egy nagy megtiszteltetés, egy szent feladat, ahol a legjobb tudásunkat kell bevetnünk, a legkreatívabb ötleteink tárházát kell megnyitni, mert hisszük azt, hogy nagyon is hozzájárulunk egy házaspár boldogságához! Egy csodálatos esküvői sorozat egy csodálatos élet kezdete vagy már folytatása, szóval nem kicsi a tét!

Nekünk az az elképzelésünk, hogy valami plusz legyen a képeinken, de rengeteg plusz. Olyan részleteket találjunk, olyan különlegességeket, amikből bőven van felfedezni való a házaspár számára évek múlva is. Az idő gyorsan túl halad az esküvői napon, de felejthetetlenné kell tennünk a legszebb pillanatok észrevételével. Ezeket a különleges pillanatokat nekünk meg kell valahogy szereznünk, és el kell juttatnunk a jövő hétköznapjaiba!

Szeretnétek önfeledten nevetni, amikor végig nézitek az esküvői képeiteket! Szeretnének, ha nem csak a boldog, meghitt pillanatok lennének a képeiteken, hanem humorral, vidámsággal is teli lenne az esküvői fotó albumotok?

Esküvői fotó és videózás árak

Figyelem! Ezek az általános áraink, amelyek a legtöbb esküvőre érvényesek. Külön kívánságokat, extrém elképzeléseket is megoldunk, de ezt célszerű előbb megbeszélnünk, majd az alapján tudunk árat kalkulálni. Kérhetsz részletes árajánlatot az alábbi űrlapon is!

Esküvői árak fotózás:

Esküvői komplett csomagok:

Bronz csomag: polgári vagy egyházi szertartás + kreatív fotózás + lakodalom fotózása hajnali 1 óráig: 160.000,-Ft

Tartalma: 25 db választott és retusált kreatív kép, a szertartás és lakodalom összes felvétele /kb. 600-700 db/

Két szertartás esetén ugyanez: 170.000,-Ft


Ezüst csomag: polgári vagy egyházi szertartás + kreatív fotózás + lakodalom fotózása hajnali 1 óráig: 180.000,-Ft

Tartalma: 40 db választott és retusált kreatív kép, a szertartás és lakodalom összes felvétele /kb. 600-700 db/

Két szertartás esetén ugyanez: 190.000,-Ft


Arany csomag: polgári vagy egyházi szertartás + kreatív fotózás + lakodalom fotózása hajnali 1 óráig: 199.000,-Ft

Tartalma: prémium kreatív fotózás 60 db választott retusált kép, a szertartás és lakodalom

összes felvételével /kb. 600-700 db/

Két szertartás esetén ugyanez az ár marad: 199.000,-Ft


A fenti csomagok a készülődés fotózását nem tartalmazzák. Ez egyéni megbeszélés kérdése, általában a készülődés fotózása 15.000,-Ft-ba kerül.


Fotózás és videózás együttes megrendelése esetén 20.000 Ft kedvezmény!


Jegyesfotózás

Tartalma: 20 db választott és retusált kreatív kép 38.000 ft


Vannak olyan helyzetek, amikor az esküvői párnak annyi fajta elképzelése van, hogy ha külön külön összeszámoljuk, egy nagyon tetemes összeg jön ki.

Létrehoztunk egy VIP csomagot, aminél  sokkal kedvezőbb az ár, mert csomagban adjuk.

VIP fotózási csomag:

A szertartások összes felvétele, a kreatív fotózás összes felvétele /ebből 60 db-ot profin retusálunk is/, egy extra elegáns 20 oldalas 30×30 cm kívül bőrborítású, belül metálfényes fotópapírra készült keménylapos fotókönyv.

Ára: 280.000,-Ft.

Ez egy kompromisszumok nélküli csomag, megkapod a retusált és retusálatlan felvételeket, 200 db levlap méretű fényképet, és egy fotó remekművet: egy csodálatos fotókönyvet! Válaszd ezt, ez a legtökéletesebb választás!


 

Esküvői videózás árak:

1 szertartás: 45.000,-Ft,

2 szertartás: 80.000,-Ft

Esküvői szertartás és lagzi: 160.000,-Ft

Két szertartás és lagzi: 180.000,-Ft

Készülődés videózása egyéni megbeszélés alapján, de általában 15.000,-Ft-ba kerül.

Videóink vágottak, zenei aláfestéssel, menüpontokkal ellátottak. Az elkészült videót vagy full hd minőségben mp4 formátumban adjuk át, vagy kérésre videoDVD lemezeken. Az árváltozás jogát fenntartjuk, csak a személyesen átbeszélt és leírt megrendelésre vállalunk garanciát. Nem világosak az esküvői árak? Szívesen leírjuk neked részletesen is, a te esküvődre vonatkoztatva az esküvői árakat!


Marryoke videókészítés: egyénileg megbeszélve, de általában a videófelvételen felül 80.000,-Ft. nézd meg marryoke oldalunkat is!


Az esküvői drónfelvételekről

A drónozáshoz két ember kell. Tehát amennyiben fotózást és videózást is rendelsz tőlünk, akkor az esküvői drónfelvétel készítése egy helyszínen egy felrepüléssel: 50.000,-Ft, két repüléssel 65.000,-Ft.

Ez egy kb. 15 perces repülés, az esküvői helyszínt bemutatja. Célszerű egy csokordobást erre időzíteni, vagy a násznépet rávenni arra, hogy különleges /mondjuk szív/ alakzatba rendeződjenek. Bele lehet venni egy nagy csoportképet integetéssel.

Amennyiben csak fotózást rendelsz, abban az esetben külön kell drónos pilótát hívnunk, amelynek ára a helyszíntől is függ, tehát ebben az esetben egyeztetnünk kell.

A feltámadó szél meghiúsíthatja a felrepülést, valamint szemerkélő esőben sem szállhatunk fel.


Kis esküvők  árlistája:

Fotózás:

Egy szertartás, polgári vagy egyházi esküvő: 40.000-Ft.
Ezért az árért megkapod az összes felvételt /ez kb 100 db felvétel/ cd-re írva.

Két szertartás: A két szertartás ára. 80.000,-Ft. Az összes felvételt megkapod.

A fenti árakba beletartoznak a nagy csoportképek az önkormányzat vagy a templom előtt, valamint a kis csoportképek, csokordobás képei is.

Esküvői kreatív képek szabadtéren, vagy stúdióban:
szabadtéri és stúdióban készült képeink azonos áron készülnek.

alapcsomag: a fotózás ideje kb. 1 órás, ez idő alatt 70-80 felvétel készül. Az ebből választott 20 db kép retusálva digitálisan és 10×15 cm méretű papírképen lenagyítva:  38.000,-Ft


Az árváltozás jogát fenntartjuk, csak a személyesen átbeszélt és leírt megrendelésre vállalunk garanciát.

Közlekedési költségek: Budapest területén díjtalan, vidékre 60,-Ft/km, illetve bizonyos esetekben autópálya díj.

Esküvői videó példák:

 

 

 

 

 

 

Érdekel egy személyre szabott tájékoztató? Jelentkezz be hozzánk, és tájékoztatunk! A lenti gombot megnyomva tölts ki egy rövid űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Még több fotóhoz klikk ide!

%d bloggers like this: