Modellfotózás nőknek

Portfóliókészítés modelleknek, modellfotók készítése csak úgy magadnak, az utókornak, önbizalom növelésre, társkereséshez, barátnak, férjnek ajándékba, munkához, facebookra…

modellfotozas-kaszas-benceEgy nőnek mindennél fontosabb a megjelenés.

Egy nőnek azonnali csodálat kell, hatalmas önbizalom és természetes szépség.

Én ezt kínálom fel neked, ezeket fogod viszontlátni a fotóidon, amit én készítek el!

Profi, szolid, trendi, szexi…. Ezekkel a nevekkel hoztam létre fotógalériákat. Az, hogy kiről milyen jellegű képek készüljenek mindig előzetes egyeztetés kérdése, függ a modelltől, attól, hogy milyen célra szeretné az illető az adott képeket, milyen ruhákat hoz. Általában készül mindenféle stílusban vegyesen, színes, fekete fehér kép, közeli, egész alakos.

Ha van elképzelésed nyugodtan oszd meg velem akár emailben vagy egy személyes találkozó alkalmával! Ha nincs semmi ötleted csak egyszerűen kipróbálnád magad a kamera előtt nyugodtan bízd rám magad!

Ja és a kor nem akadály! 😉

Modellfotózás árak nőknek

Meglepetés sorozatok ajándékba vagy csak úgy magadnak árak:

1. Bombanő szolid próbáld ki magad csomag! (Alapcsomag)

Ára: 25.000,-Ft

A fotózás kb. fél órás. Körülbelül 50-60 felvétel készül, az ebből választott 10 képet kapod meg digitális formában (cd-n vagy emailben). 
Plusz képek 1000 ft/db
Mit hozzál magaddal?
2-3 szett szolid, csinos ruhát, 1-2 pár cipőt, a ruhákhoz passzoló kiegészítőket.
A csomaghoz kérhető profi smink: 7.500 Ft
frizura: 6.000,-Ft

2. Bombanő szexi próbáld ki magad csomag!

Ára: 35.000,

A fotózás kb. fél órás, ebből 15 db választott retusált képet kapsz meg digitális formában (cd-n vagy emailben).
A csomag tartalmaz  10 db szolid és 5 db szexi képet.
Plusz ruhás képek 1000 ft/db, fehérneműs 2000 ft/db
Mit hozzál magaddal?
2-3 szett szolid, csinos ruhát, 1-2 pár cipőt, a ruhákhoz passzoló kiegészítőket. A szexi fotókhoz 1-2 szett szexi ruhát.
A fotózáshoz kérhető profi smink: 7.500 Ft
Frizura: 6.000 Ft

3. Bombanő extra csomag

Ára: 48.000,-Ft.

A fotózás kb. másfél órás. A felvételezés alatt körülbelül 100 db felvétel készül, ebből válogathatsz ki 25 db képet, amit retusálva kapsz meg digitális formában (cd-n vagy emailben).
( 20 db szolid fotó és 5 db  szexi fotó)
Plusz ruhás képek 1000 ft/db, fehérneműs 2000 ft/db
Mit hozzál magaddal?
2-3 szett csinos ruhát, kiegészítőt cipőt. A szexi képekhez fehérneműt, és egyéb ruhát melyben igazán szexinek érzed magad.
Kérhető profi smink, ami 7500 Ft, smink+frizura 13.500 ft
 

4. Álomnő csomag

Ára: 85.000,-Ft

A fotózás kb. 3 órás. A felvételezés alatt körülbelül 150-200 db felvétel készül, ebből válogathatsz ki 40 db képet, amit retusálva kapsz meg digitális formában (cd-n vagy emailben).
Plusz ruhás képek 1000 ft/db, fehérneműs 2000 ft/db
Mit hozzál magaddal?
A fotózásra hozz magaddal 3-4 szett csinos ruhát, kiegészítőt, cipőt. A szexi képekhez fehérneműt, és egyéb ruhát melyben igazán szexinek érzed magad.
Külön ajándékok:
Profi smink és frizura a fotózásra!

5. Szupermodell csomag

Ára: 150.000,-Ft

Kb. 4-5 órás fotózás, mely során 250-300 db kép készül Rólad, amelyből 60 db képet kapsz meg retusálva digitális formában (cd-n vagy emailben).
Plusz ruhás képek 1000 ft/db, fehérneműs 2000 ft/db
Azt, hogy milyen képet szeretnél ebben a csomagban Te választhatod meg. A csomag tartalmazza stylistunk által összeállított szetteket, természetesen hozhatsz magaddal a saját kedvenc ruháidból, kiegészítőidből is.

(Amennyiben szexi fotókat is szeretnél kérlek hozz magaddal fehérneműt, mivel azt higiéniai okokból nem tudunk biztosítani)

Ajándékba jár még Neked:
2 féle profi smink és frizura

Portfólió készítés modell, hostess célokra árak:

10 db választott kép ára: 25.000,-Ft A fotózás a stúdióban történik, kb. 3/4 órás, ennyi idő alatt kb. 60 felvétel készül. Az ebből választott 10 képet kapod meg retusálva, digitálisan. Minden további választott retusált felvétel: 1000,-Ft

20 db választott kép ára: 38.000,-Ft. A fotózás a stúdióban történik, kb. 1 órás, ennyi idő alatt kb. 90 felvétel készül. Az ebből választott 20 képet kapod meg retusálva, digitálisan. Minden további választott retusált felvétel: 1000,-Ft

30 db választott kép ára: 45.000,-Ft A fotózás a stúdióban történik, kb. 1,5 órás, ennyi idő alatt kb. 110 szuper felvétel készül. Az ebből választott 30 képet kapod meg retusálva, digitálisan. Minden további választott retusált felvétel: 1000,-Ft

Portfólió plusz:

Ebben a változatban olyan extra beállítások szerepelnek, ahol a sminkes-fodrász aktívan közreműködik, az egyes fénybeállításokhoz, hátterekhez igazítja az arcodat, illetve alakítja hajadat.

Árak: 4 óra fotózás alatt készült képekből 50 db választott retusált kép cd-n: 85.000,-Ft

Minden további választott retusált felvétel: 1000,-Ft

A portfólió plusz tartalmazza a sminkes és fodrász munkadíját is!

Portfólió extra

A portfólió plusz kiegészítéseként ennél a csomagnál stylist is aktívan közreműködik a fotózásnál. Előzetes megbeszélés alapján hozzád igazítva választja össze a ruhákat, kiegészítőket. A fényképek több helyszínen készülnek.

Több smink, frizura, stylist 50 retusált kép cd-n

150.000,- Ft

Minden további választott retusált felvétel: 1000,-Ft

Vélemények:


“Barátságos környezetben, profi körülmények között sikerült egy olyan fotózáson részt vennünk, amely nagyon jó hangulatban, néhol megható pillanatokkal telt, és így életre szóló élménnyé vált mindkettőnk számára.
 
A fotókról az a véleményem, hogy a profi smink kizárólag olyan külső változásokat idézett elő, amely a fotózáshoz szükséges, így a képek megőrizték természetességüket, és szinte minden képről visszaköszön az érzelem, az összetartozásról, szeretettről.
 
Nagyon köszönjük Laura és Bence profi munkáját akik felejthetetlenné tették számunkra ezt a napot !”
 
Heli és Endi
 

 
Köszönöm szépen a fotózást nagyon jók  lettek a képek, szuper fotós vagy és a feleségednek is köszönöm a tökéletes sminket!
Nem szokásom a facebookra képet kirakni, de ma kiraktam egyet és még ilyen sikerem az életben nem volt, mindenki azt hitte ez egy 10 éves kép. Köszi mindent!
Andi

 

Legfrissebb képeim Instagramon:

%d bloggers like this: