1. Basic csomag

A modellképek a stúdióban készülnek. A 30-40 perces fotózás során egész alakos, közeli, jól bevált beállításokkal, világításokkal, három háttérrel készülnek rólad meggyőző képek. Körülbelül 40 képből választhatsz 10 képet.

A Basic csomag 10 db retusált képpel 25.000,-Ft-ba kerül.

Külön kérhető a csomaghoz kiegészítésként külső szabadtéri fotózás is! + 5 db retusált szabadtéri kép 5000 ft

2. Medium csomag

Ez a modellfotózás csomag két menő cuccot tartalmaz, melyeket előre egyeztetve Neked hozunk ki a legújabb Zara,  Bershka, Pull&Bear kollekciójából! Extrém világítások, átütő,  gátlásokat eltörlő beállítások! A képek stúdióban készülnek. Kb 1 órás fotózás, 40-50 beállítás, 10 db választható kép.

A Medium csomag ára: 45.000 ft

A siker garantált!

Külön kérhető a csomaghoz kiegészítésként külső szabadtéri fotózás is! + 5 db retusált szabadtéri kép 5000 ft

3. Large csomag:

A modellfényképezés a stúdióban készül. A másfél órás fotózás során kipróbálhatsz olyan klasszikus, jól bevált beállításokat, amikkel híres férfiak hódítottak. Különleges fényekkel, személyedet a legvonzóbbá tevő hátterekkel olyan képek készülnek, amelyek meggyőző erővel bizonyítják hódító képességeidet.

A Large fotósorozat 30 választott, nagyon ütős képpel 60.000,-Ft-ba kerül.

A 30 db képbe beletartozik külső szabadtéri fotózás is! 25 db stúdiókép, 5 db szabadtéri.

VIP csomag:

A modellfotózás több helyszínen történik. Két szuper elegáns ruhát szerzünk erre az alkalomra. A három órás fotózás során a filmtörténet leghíresebb férfi színészeinek pózait valósítjuk meg stylist segítségével a Te alkatodra, habitusodra alakítva.  Legalább 200 képből választhatod ki a Neked tetsző 50 képet, amit retusálva digitálisan és 13×18 cm méretű papírképeken is megkapsz.

Ez a különleges képekből álló fotósorozat 50 választott képpel 120.000,-Ft-ba kerül.

Fotógalériához klikk ide!