Férfi portfólió fotózás – Hogy magabiztos legyél!

Ha kedved támadt egy olyan fotózásra, ahol megmutathatod magad mint egy magabiztos, vonzó férfi, akkor neked a férfi portólió fotózást ajánlom.

Még mielőtt megrémülsz attól, hogy dehogy vagy te magabiztos, és legkevésbé vonzó, állj! Ennek megteremtés az ÉN feladatom! Nekem csak egy kell: a vágyad ahhoz, hogy ilyen legyél! A többi a fotózás során megvalósul!

 

Vajon hány beállítás kell egy jó férfi portfólió fotózáshoz? Mi a titka annak, hogy a fényképezendő személy arcára mosolyt varázsoljunk anélkül, hogy kérnénk erre rá? 

Akár már az első portré is lehet sikeres, ha megfelelőképpen indítunk! A modell megmozgatása célszerű, legyen portré állva, ülve, fordulva, gyorsan, lassan. Figyelni kell az ügyfél arcát, melyik arcprofilja szimpatikus, kerülni kell-e bizonyos pózokat. A háttér kiválasztása is döntő lehet egy jó fotóportréhoz, ezért célszerű fehér háttérrel kezdeni, hogy ezzel az alappal megfigyelhetjük a fotózandó személy arcát, testalkatát.

 

A beállításoknál a klasszikus portrébeállításokon kívül alkalmazzunk váratlan, meglepő változatokat is, hogy a modell megfelelően élénk maradjon. Ilyenkor jönnek elő az igazi tekintetek, az illető személyiségjegyei.

 

Vannak akik kifejezetten kívánják, hogy beállítsam, de akadnak, akik kerülnék ezeket. Erre nagyon figyelek, hiszen csak akkor tudok kiemelkedően jó portréfotókat készíteni valakiről, ha megnyerem a bizalmát! A férfi portfólió fotózásnál  fontos az emberismeret, sok esetben bennem nem csak a fényképész, hanem egy üzleti tréner, egy finom érzékkel rendelkező pszichológus alkat is dolgozik.

Hogyan tudok egy jó férfi portfólió fotózás képeivel érvényesülni?

Attól függ, mit szeretnél. Ha csak a barátnődet, kedvesedet akarod elkápráztatni, azonnal célba értél! Ha viszont szélesíteni szeretnéd kapcsolataidat, akkor:

  • Facebook profilod lecserélésével
  • Linkedin profilod megújításával vagy létrehozásával
  • Társkeresőkön való megjelenéseddel
  • Munkatársaiddal oszd meg új képeidet!
  • Anyukádról se feledkezz meg!
  • Ha régi kapcsolatod éppen véget ért, hát valahogy add tudtára az illetőnek az új fotóid elérhetőségét! Elégtételt jelent neked, ebben bizonyos lehetsz!

A dolgok beindulnak, a magok kikelnek és hamarosan gyümölcsözik a férfi portfólió fotózás sorozatod!

 

További infók a férfi portfólió fotózásról ide kattintva!

 

No Comments Yet

Comments are closed