James Dean, az áttörő :

A modellfotózás több helyszínen történik. Két szuper elegáns ruhát szerzünk erre az alkalomra. A három órás fotózás során a filmtörténet leghíresebb férfiszínészeinek pózait valósítjuk meg stylist segítségével a Te alkatodra, habitusodra alakítva.  Legalább 200 képből választhatod ki a Neked tetsző 50 képet.

Ez a különleges képekből álló fotósorozat 50 választott képpel 120.000,-Ft-ba kerül.

Az ellenállhatatlan:

A modellfotózás a stúdióban és szabadtéren készül. Egy különlegesen elegáns ruhát is szerzünk neked. A Két órás fotózás során híres férfiak legütősebb beállításait valósítjuk meg a Te alkatodra szabva, stylist segítségével. Legalább 120 kép készül, ebből válogathatod ki a Neked tetsző 40 képet, amit retusálva, digitálisan és 13×18 cm méretű papírképeken is megkapsz.

Ez a különleges képekből álló fotósorozat 40 választott képpel 99.000,-Ft-ba kerül.

A Hódító:

A modellfényképezés a stúdióban készül. A másfél órás fotózás során kipróbálhatsz olyan klasszikus, jól bevált beállításokat, amikkel híres férfiak hódítottak. Különleges fényekkel, személyedet a legvonzóbbá tevő hátterekkel olyan képek készülnek, amelyek meggyőző erővel bizonyítják hódító képességeidet.

A Hódító fotósorozat 30 választott, nagyon ütős képpel 45.000,-Ft-ba kerül.

SármŐR

Ez a modellfotózás csomag két menő cuccot tartalmaz, melyeket előre egyeztetve Neked hozunk ki a legújabb Zara, Bershka, Pull&Bear kollekciójából! Extrém világítások, átütő,  gátlásokat eltörlő beállítások! A képek stúdióban készülnek. Kb 1 órás fotózás, 40-50 beállítás, 10 db választható kép.

A SármŐr csomag ára: 35.000 ft.

A siker garantált!

Ha ez neked túl nagy falat, várj, van még egy választásod:

A Próbálkozó

A modellképek a stúdióban készülnek. A 40 perces fotózás során egész alakos, közeli, jól bevált beállításokkal, ravasz világításokkal, három háttérrel készülnek rólad meggyőző képek. Körülbelül 40 képből választhatsz 10 képet. Minden öltözéket neked kell hoznod ebben a változatban. Természetesen rendelkezésedre állnak a stúdióban lévő kiegészítők!

A Próbálkozó csomag 10 képpel 25.000,-Ft-ba kerül.