Magamról

 

A fényképezésbe én beleszülettem. Lakásunkat átszőtték a fényképek, egy fotólabor és pirinyó fotóműterem keveréke volt, minden pontját száradó fényképek, fényképezőgépek, lámpák, beállítóórák, hőmérők foglalták el.

Az én nyakamba is hamarosan egy játék fényképezőgép került, és egy fonott kosarat is kaptam, ami tele volt állatokkal, tájakkal: mind mind fényképeken. Ellestem és megtanultam a fotózást a beállításoktól kezdve, a kattintásokon túl a fénykép elővarázsolásáig.

 

A fotólabor rejtélyes halvány piros és zöld lámpái egy izgalmas és játékos világot tártak fel előttem. A fotótálakból előtűnő tárgyak és emberek látványa elbűvölt és arra serkentett, hogy minden részletében elsajátítsam a fotózás tudományát!

A nehéz fényképezőgépek keresőjébe tekintve egy kreatív világ nyílt meg előttem, ahol a dolgokat élesíteni, halványítani lehet és meg lehet fogni a pillanatokat!

Rájöttem: imádok fényképezni!

A vágyak azóta bennem csak fokozódtak és kitágultak, nehéz lenne elképzelni a napomat egy kiadós fényképezés nélkül!

A tárgyak, reprodukciók leképezése után nagyon megfogott az esküvői fényképezés. Meglepett, hogy emberek, akik szerelmesek egymásba, milyen szívesen állnak a kamerám elé és hagyják magukat állítgatni a kedvemért!

Rájöttem, hogy értek valamicskét a hangulatok, érzések létrehozásához, teremteni tudok kellemes helyzeteket, amiben különleges fényképeket csinálok. Néhány szó, néhány fény beállítás után egy síró baba is csodálkozva néz fel rám és mosolyog a fényképezőgépembe!

Egyik nap azonban észrevettem, hogy egy teljesen új dolog kápráztat el, ez pedig a modellfotózás!

Néhány kísérlet után rájöttem, hogy ez egy olyan világ, amiben elképesztő lehetőségek vannak, de tovább kell képeznem magam! Belevetettem magam a modellfényképezés megtanulásába.

Könyvtárakat bújtam, a klasszikus modellfotósok minden fellelhető könyveit áttanulmányoztam, kifényképeztem a képeiket és a stúdiómban újra megvalósítottam. Új lámpákat, szűrőket, háttereket szereztem be a könyvekből és híres magazinokból kitanulva.

A szerencse is mellém állt, ebben az időben terjedt el a digitális fényképezés. A fényképek a filmről a számítógépekbe kerültek át, a fotózás lehetőségei megsokszorozódtak!

Az időközben felgyorsult és közhasználatba került internet is a segítségemre sietett: ország világ előtt mutathattam meg képeimet saját készítésű weblapomon!

Amit kínálok neked: világszínvonalon valósítom meg elképzeléseidet!

modell portfólió

üzleti portréfotó

termékfotók, reklámfotók,