Királyi esküvő a mesebeli kastélybanhref=”http://www.kaszasbence.hu/timi-es-istvan-kiralyi-eskuvoje/”>Hol vagyok? Nem hittem el, hogy még itthon vagyok! A turai kastélyban rendezett esküvő minden fotóművész képzeletét felülmúlta.
Modellfotók sztárokról:Stúdiónkba gyakran jönnek promóciós képek készítésére sztárok, híres emberek. Megbíznak bennünk. Higgy nekik, ők tapasztaltabbak ezen a téren. Jelentkezz be egy modellfotó sorozat készítéséhez!
Modellportfólió különleges hátterekkel:Különleges fényátalakító szűrőkkel meglepő hatásokat érünk el, ami még egyedibbé teszi a modellt.
Divatfotó:Sminkes, fodrász segíti a modellfotózást, egészen extrém smink, haj is kérhető
Ajándékutalvány:Fotó ajándékutalvánnyal egy személyes ajándékot nyújthatsz át, és a megajándékozott örökre a szívébe zár! Különböző értékű ajándékutalványokat vehetsz!
Családi fotózás:Minden évszaknak, ünnepnek megfelelő hátterekkel, játékokkal várjuk a családokat! Egy rendkívüli élményt, izgalmas kalandot kínálok neked és családodnak!
Esküvő a szabadban:Az esküvői nap legszebb pillanatait a szabadtéri fotózáson élheted át… Rengeteg izgalmas helyszínt ismerünk!
Gyermek fotózás: A legvidámabb ötletekkel, alkalomhoz illő játékokkal, kiegészítőkkel, meseszerű hátterekkel fotózzuk gyermekeidet! Jelentkezz be egy gyermekfotósorozatra, vagy érdeklődj
Szexi fotók:Luxus helyszíneken is elkészíttetheted szexi modellfotósorozatodat, de stúdiónk is rendelkezésedre áll!
Extrém modellfotózás: Extrém modellfotózáshoz extrém ötletek is járnak! Mi arra törekszünk, hogy büszkélkedni tudj a Rólad készült képeiddel!
Légy te is macsó: Férfi modellfotózás, külön becsben tartjuk, aki ilyen merész elhatározásra jut! Érdekes, mindenki csodálkozik, hogy miután felrakott magáról néhány képet, ismeretlen nők írnak neki kedves sorokat! Jelentkezz be egy fotózásra!
Modellfotók a stúdióban: Azt hiszem egy két órás fotózás alatt már készülnek ütős, értékes felvételek! Egy kép akkor igazán jó, ha amikor megmutatod valakinek, látod, hogy másként vette a levegőt! Jelentkezz be egy kétórás fotózásra!
Modellfotózás a szabadban: Modellfotókat szabadban is készíthetünk, akár úgy is, hogy stúdióban kezdünk! Egy stúdió-szabadtéri kombinált modellfotó sorozat döbbenetesen jó párosítás! Jelentkezz be egy stúdió-szabadtéri kombinált modellfotó sorozatra!
Háziasszony modellfotó sorozat: Háziasszony vagy, de szeretnéd a férjedet meglepni? Kimegyünk a házadba, lakásodba és bevarázsolunk oda téged, mint egy különleges sztárt! Jelentkezz egy külső helyszíni háziasszony fotózásra!