Családi fotózás, karácsonyi fényképezés

Stúdióm ünnepi díszekbe öltözik, ahogy a karácsony közeledik. A családi fotózás is ilyenkor indul be, hiszen egy fénykép sorozat csodálatos ajándék  is egyben. Az idén különleges hátterekkel készültem fel a karácsonyi fotózásra. Olyan háttereket terveztem, amikre már régóta vágytam! Most sikerült egy amerikai céget találnom, akik nagy fotóvásznakra nyomtatták az én elképzeléseimet! Minden idők legszebb karácsonya lesz annak, aki az idén a stúdiómba családi fényképezésre betér! Elhatároztam, hogy az első karácsonyünnepi fotósorozatomat idén Lili lányomról készítem!

karácsonyi fénykép
Ám alighogy kimondtam mindezt otthon, a feleségem is bejelentkezett a fotózásra! Az én kis ötletem, hogy kipróbálom Lilikével a háttereimet hatalmas családi programmá terebélyesedett! /smink, frizura, ruhaválogatás…stb/ Szerencsére sikerült lebeszélnem a két nagy bőröndről, amibe már belepakolták a váltás ruhákat és kiegészítőket! Meggyőztem őt, hogy a családi karácsonyi fényképezés nem most lesz, most csak egy-két próbafotózást terveztem be az új háttereimről!

karácsonyi családi fotó

Ám az első közös kép előtti átöltözés csúfos kudarcot eredményezett a további ünnepi fotózásba! Lili babának hirtelen elege lett mindenből! Szerencsére tudom, hogy vannak ilyen helyzetek és azonnal megteremtettem a hangulatot a további képekhez!

családi fényképezés

A kis játék és viccelődés meghozta az eredményt és feledtette az átöltözéssel járó kellemetlen emlékeket! A fotózás innentől kezdve zavartalanul, vidám pillanatokkal telt el!

fényképezés karácsonyra

Ezek után már nem volt probléma a másik ruha és még én is beálltam pár képre! 🙂

kari2

kari3

kari1

kari4

Jelentkezz be te is egy karácsonyi sorozatra, de még időben!

No Comments Yet

Comments are closed