Miért kell eljönnöd egy fotózásra?

A mai világban muszáj kicsit jó értelemben véve nyomulni, megmutatni magad a külvilágnak. Erre tökéletesen alkalmas egy profi fotósorozat, melynek 1-1 képét feltöltve a közösségi oldalakra beseperheted az elismeréseket.
Persze a sok lájk nem minden… mondhatnád, de figyeld meg kik fogják a képed lájkolni, rádírni. Olyan emberek, akikről nem is gondoltad volna!

Egy jó fotó egyedi világítástechnikával, háttérrel hozzásegít a SIKERHEZ, mind a magánéletben, mind a munka területén. Mindenki meg fogja állapítani, hogy ez igen, ez egy igényes ember, aki ad a részletekre.

A fotózásban eltöltött hosszú idő óta, mióta vannak a közösségi oldalak van egy titkos elfoglaltságom, amit most elárulok neked:
Mindig megnézegetem utólag az általam lefotózott emberek profilképeit és azt tapasztalom, hogy jóval több lájkot kapnak, mint az előző “amatőr” saját maguk által készített képeik. Ez mindig jó érzéssel tölt el és ez is azt bizonyítja, hogy neked is el kell jönnöd egy fotózásra!

Íme egy példa:

Legyen egy magabiztos, lehengerlő éved, ahol a stílus kiegészíti a sikereid!

Jelentkezz be most!

Nézz bele milyen is egy fotózás:

 

Választható csomagok, árak:


Basic csomag 10 db retusált képpel

Ára: 25.000 Ft

A modellképek a stúdióban készülnek. A 30-40 perces fotózás során egész alakos, közeli, jól bevált beállításokkal, világításokkal, három háttérrel készülnek rólad meggyőző képek. Körülbelül 50-60 db képből választhatsz 10 képet. Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A fotózásra 2-3 szett ruhát érdemes hozni.

Külön kérhető a csomaghoz kiegészítésként külső szabadtéri fotózás is! + 5 db retusált szabadtéri kép 5000 ft

Medium csomag 10 db retusált képpel, ruhákkal

Ára: 45.000 ft

Ez a modellfotózás csomag két menő cuccot tartalmaz, melyeket előre egyeztetve Neked hozunk ki a legújabb Zara, Bershka, Pull&Bear kollekciójából! Extrém világítások, átütő,  gátlásokat eltörlő beállítások! A képek stúdióban készülnek. Kb 1 órás fotózás, 50-60 beállítás, 10 db választható kép. Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A siker garantált!

A fotózásra az általunk hozott ruhákon kívül 2-3 szett saját ruhát is érdemes hozni!

*A ruhákból S-XL-es méretig tudunk hozni.

Külön kérhető a csomaghoz kiegészítésként külső szabadtéri fotózás is! + 5 db retusált szabadtéri kép 5000 ft

Large csomag 30 db retusált képpel

Ára: 60.000 Ft

A modellfényképezés a stúdióban készül. A másfél órás fotózás során kipróbálhatsz olyan klasszikus, jól bevált beállításokat, amikkel híres férfiak hódítottak. Különleges fényekkel, személyedet a legvonzóbbá tevő hátterekkel olyan képek készülnek, amelyek meggyőző erővel bizonyítják hódító képességeidet.

A 30 db képbe beletartozik külső szabadtéri fotózás is! 25 db stúdiókép, 5 db szabadtéri.

Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A fotózásra 5-6 szett ruhát érdemes hozni!

Kiegészítésként kérhetsz ruha csomagot is, ami 3 szett általunk hozott menő cuccot  tartalmaz a fotózás idejére a legújabb Zara, Bershka, Pull&Bear kollekciójából! Ennek ára 10.000 ft.

A ruhákból S-XL-es méretig tudunk hozni.


VIP csomag 50 db retusált képpel ruhákkal, több helyszínen 

Ára: 120.000 Ft

A modellfotózás több helyszínen történik. Három szuper elegáns ruhát szerzünk erre az alkalomra a legújabb Zara, Bershka, Pull&Bear kollekciójából! A három órás fotózás során a filmtörténet leghíresebb férfi színészeinek pózait valósítjuk meg stylist segítségével a Te alkatodra, habitusodra alakítva.  Legalább 200 képből választhatod ki a Neked tetsző 50 képet, amit retusálva kapsz meg digitálisan.

Ez a különleges képekből álló fotósorozat 50 választott képet tartalmaz. 

Plusz képek 1000 ft/db áron kérhetők.

A fotózásra 5-6 szett saját ruhát is érdemes hozni!

*A ruhákból S-XL-es méretig tudunk hozni.

A fotózás menete: 

Válaszd ki a neked leginkább tetsző csomagot és jelentkezz be, egyeztessünk időpontot! Legjobb, ha emailt írsz a [email protected] címre vagy felhívsz: 06308519111.

A fotóstúdióm Budapesten a XV. kerület Rákos út 80. – Bezerédj Pál u. 136. sarkán található. A pontos megközelítésről itt olvashatsz: Klikk ide!


Válaszd ki, hogy milyen ruhákat szeretnél hozni a fotózásra. Ha bizonytalan vagy, akkor hozzál többet és segítek választani mi az, ami fotón jól mutatna! 

Ha szeretnél olcsón trendi ruhákat beszerezni és plusz 15% kedvezményhez jutni, akkor nézz körül ide kattintva! Ha megvannak a cuccok, írd be checkout-nál a kupon mezőbe “KVIZ15NYRT” (-15% kedvezményhez)


A beállításoknál, pózokban segítek majd, mondom mit, hogy csinálj! Nem kell izgulni, senki nem születik profi modellnek!


A fotózás során több háttérnél, többféle világítással készülnek a képek, addig csináljuk, amíg úgy nem érzem, hogy készült elegendő jó kép, amiből fogsz tudni választani!


A fotózás után következik a képek kiválogatása. Ez történhet ott a helyszínen az üzletünkben egy nagy monitor előtt vagy kérheted emailben az összes képet válogató formátumban (logózva kisebb méretben) és otthon döntheted el, hogy melyikek kerüljenek retusálásra.


Mennyire retusálom a képeket? 

Ha nincs különleges kérésed, akkor az alap dolgok kerülnek retusálásra (fénylő arc, bőrhibák, ráncok enyhe csökkentése, fények, szín, kontraszt beállítása)

A retusálásnál arra törekszem, hogy a kép tökéletes legyen, de még te maradj a fotókon!


Mikor kapom meg a képeket?

A retusálásra 2-3 munkanap szükséges, de legkésőbb 1 héten belül megkapod a választott képeket.


Kik kerülnek fel a weblapomra?

Kizárólag azok, akiket erről megkérdezek és a beleegyezésüket adják!

 

Mire vársz még? Jelentkezz be most!

Email: [email protected]

Tel: 06308519111

 

Még több fotó:

No Comments Yet

Comments are closed