Szandra és Roland nagy napja

Szandra és Roland nem bízta a véletlenre az esküvőjük napját! Már jó előre leszerveztek mindent, és lázasan készültek a nagy napra! A fotózást, videózást közel egy évvel az esküvő előtt lefixáltuk. Jó bemelegítés volt a jegyes fotózás, ahol megismertük jobban egymást így már összeszokott csapatként vágtunk bele az esküvő napján a kreatív fotók elkészítésébe. A nap a készülődés fotózásával és videózásával kezdődött. Szandra gyönyörűbb volt, mint valaha, hiszen sugárzott a boldogságtól! Valahogy Roland is lazább volt és különös, kellemes izgalom járta át a testét. Nagyon szerette volna minél előbb megpillantani kedvesét!

szandraroland118

Az esküvő helyszínét jól ismertem, mivel elég sok esküvőn megfordultam már ott, a Nádas pihenőpark szerintem igen jó választás esküvő szempontjából!

Szandra és Roland esküvője

A készülődésben mindkét részről az anyukák is besegítettek, számomra megható jelenetek játszódtak le. Azt hiszem, tökéletesre sikerült az öltözködés annak minden kiegészítőjével együtt.

keszulodes1

keszulodes2

keszulodes3

Természetesen a találkozásról is készítettünk képeket, a pár boldog mosolyok közepette pillantotta meg egymást. A szél kicsit fújt, a Napot hol eltakarta egy felhő, hol teljes pompájában ragyogott.

Szandra és Roland esküvője

A part menti nádas susogása közben készültek az első kreatív felvételek. Leírhatatlan volt a hangulat: gyönyörű fények, szélsusogás, nádzizegés és egy csodálatos pár, akik láthatólag nem a földön jártak! Ilyen esetben nekem a fotózásban hatalmas előnyöm van, egy szerelmes pár ilyenkor mindenre képes, nekem csak instruálnom kell őket, és ők adják magukat őszintén! Ebben a hangulatban csak csodálatos képeket tudunk készíteni!

szandraroland152

Nem zavart minket élcelődő vendégsereg, nem voltak kibic fotósok, aggódó hozzátartozók, nem szólt mentő vagy rendőrségi sziréna, hanem csak a lágy szél és a nád hangjátéka kísért. Ilyen körülmények között, ilyen hangulatban csak olyan esküvői képek készülhetnek, amelyek sok évtized múlva is visszaadják az itt tomboló szerelmes pillanatokat!

Íme a kreatív képek:

Összefoglaló klip az esküvőről:

Még több kép az esküvőről:

No Comments Yet

Comments are closed