Társkereső fotózás férfiaknak – A legtöbben viszolyognak tőle! De miért?

Alapból, ha fotózkodásról van szó a legtöbb ember, pláne a férfiak a hátuk közepére kívánják a dolgot! Abszolút megértelek, de engedd meg, hogy rácáfoljak erre az érzésre, tévhitre!

Nincs annál rosszabb, amikor mesterkélt, erőltetett, túlphotoshoppolt képek készülnek rólad, főleg úgy, hogy még nem is érzed jól magad!

Nálam ez nem így van!

Megvannak a jól bevált pszichológiai trükkjeim, spontán beállításim, instrukcióim, amelyekkel felszabadult, megnyerő fotók készülhetnek rólad!

Íme néhány vélemény:

“Bencét az interneten találtam a meggyőző képek alapján szimpatikussá vált. Nehéz a sokrétű életemet szavakba önteni és talán sokkal beszédesebbek pár képben összefoglalva bemutatni magamat, így úgy gondoltam beszéljenek rólam inkább a képek. Azt gondolom, hogy sikerült ezt a célt elérni. Nagyon agilis volt, s annak ellenére, hogy nem szeretem ha fotóznak, Bence ezt a falat is áttörte nálam. Mindenkinek nagyon merem ajánlani!” 

Endre

“Korábban kifejezetten zavart, ha fotóztak. A kellemes légkör, a támogató hozzáállás, a jól sikerült képek mind segítettek abban, hogy most először élveztem. Maximálisan elégedett vagyok a fotókkal, az eredeti elvárásokkal szemben inkább a bőség zavarában voltam, amikor a végén a képeket kellett leválogatnom.”

Dávid

 

“Sosem voltam még profi portfólió fotózáson, és emiatt, mint első ilyen élménytől kicsit idegenkedtem a dologtól. Viszont mindez rögtön eltűnt, a fotózás az első perctől kezdve az utolsóig élvezetes és pozitív élmény volt, Bence nagyon jó instrukciókat mondott, ami által hihetetlenül jó képek születtek. Ezt nem csak én gondolom így, gyakorlatilag bármelyik ismerősöm, akinek mutattam a képeket ugyanígy vélekedett.” Levente

 

Rendkívül fontos, hogy olyan fotók készüljenek rólad, melyek jó benyomást keltenek!

Az ország egyik legkeresettebb elsőszámú ismerkedési tanácsadójával kapcsolatban vagyok, rendszeresen konzultálunk és az ő és mentoráltjainak eredményei, tapasztalatai  alapján  kifejlesztettük, hogy milyen az a profilkép, fotósorozat, amivel sokszorosára tudod növelni az eredményeket. Lehetsz akármilyen jó, ha nincsen normális fotó rólad, akkor nem lesz normális barátnőd!  Ez fogja elsőre meghatározni a rólad alkotott képet.

Hogy működik ez a gyakorlatban?

  1. Többféle csomag/ár közül választhatsz, melyeket ide kattintva tudsz megnézni: Fotózás férfiaknak árak
    Válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat!
  2. Egyeztessünk időpontot! 1-2 héttel előre érdemes időpontot egyeztetni, de ha sürgős és van szabad kapacitásom, akkor akár 1-2 nap múlva is tudsz jönni! Vedd fel velem a kapcsolatot telefonon vagy emailben: Tel.: +36308519111 Email: [email protected]
  3. A bejelentkezéskor elmondok mindent, hogy a választott csomag alapján, hogy készülj, miket hozz magaddal
  4. Eljössz a megadott időpontra és megcsináljuk a tuti fotókat
  5. Fotózás után elküldöm a képeket válogató formátumban, hogy ki tudd válogatni az adott csomag darabszámába tartozó képeket, melyeket 2-3 nap után küldök vissza  utómunkázva, nagy felbontásban.

Miért nem veszíthetsz semmit, ha rászánod magad és eljössz hozzám egy fotósorozatra?

Ezek a képek nemcsak társkereséshez használhatók, manapság nagyon fontos az online jelenlét akár az üzleti életben, akár a magánéletben. Egy ilyen fotózás alkalmával készülhetnek business fotók, melyek jók weboldalra, önéletrajzhoz. A fotókból tudsz feltölteni Facebookra, egyéb közösségi platformokra, ahol a tapasztalatok alapján sokkal több lájkot fogsz kapni, mint az addigi “sima” képeidre. Olyan emberek fogják lájkolni, kommentelni az új, profi fotóidat, akikre nem is számítasz!

És nem utolsó sorban lesz egy profi sorozatod az utókor számára. Olyan képek, melyeket évek múltán elő tudsz venni, újra átnézni és látni mennyit változtál.

Egyszóval ne habozz, vágj bele, nincs vesztenivalód! Keress bátran! 

Kaszás Bence fotós

Kapcsolat:

1152 Budapest Rákos út 86.

Tel.: +36308519111 Email: [email protected]

Legfrissebb fotóim más témákban is Instagramon:

No Comments Yet

Comments are closed